Ahojte máte radi ktorékoľvek hríby? Ja teda nie ale na šampiňóny nedám dopustiť...yuMMyyy
Potrebujeme:
*väčšie šampiňóny
*syr niva
*petržlenová vňať
*2 vajíčka (ja som použila jedno a druhé na 3-obal)
Postup:
Šampiňóny očistíme a vydlabeme podhubie lyžičkou (ja som vydlabala len trochu lebo mi to bolo ľúto). Do misky nachystáme nivu vajcia a petržlenovú vňať.Všetko to poriadne zmiešame aby sa dali naplniť šampiňóny. Všetko potom obalíme v 3-obale a pražíme na oleji.
Podávame so zemiakmi. Ja som ich jedla s rizotom bolo to fakt výborné.
Chystáte sa dneska niečo kuchtiť? Čo dobrého vás napadlo? Niekedy je sa ťažké sa rozhodnúť aby sme nejedli stále to isté:))
PEKNÚ SOBOTU :-*
Vyzerá to dobre ale ja na takéto niesom :)
OdpovedaťOdstrániťvypadá to lahodně, hned bych si dala :)
OdpovedaťOdstrániťja mam akekolvek hriby rada, samozrejme az na jedovate, take som este neochutnala :D a vyprazane samponony su vyborne, aj plnene aj obycajne, so zemiakovou kasou, mnam.
OdpovedaťOdstrániťAch bohužiaľ mi absolútne nechutia huby .. Možno ešte tak v rizote alebo s mäsom ale takto nie :/
OdpovedaťOdstrániťL a - S i s s i
vyzerajú perfektne :)
OdpovedaťOdstrániťdawnielicious.blogspot.sk
ty tak recept vypada paradne .. asi obzriem dake sampiony
OdpovedaťOdstrániť