Kozmetické výrobky z balíčka MDŽ, ktoré som si obľúbila?

Ahojte, tento krát vám píšem recenziu na produkty, ktoré som si v poslednej dobe obľúbila. Nachádzali sa v balíčku ktorý som dostala presne na MDŽ za čo DMdrogérii pekne ďakujem. Som rada, že som mohla vyskúšať tieto produkty lebo sama by som si ich možno nekúpila a takto sa k ním možno zase vrátim. 
Langhaarmädchen Intense Repair Šampón 300ml  pre zdravo vyzerajúce vlasy. Ošetrujúci intenzívny šampón dodá vlasom hodvábnu pružnosť a výrazne ich posilní. Obsahuje zložku proti strapateniu, panthenol a komplex aminokyselín. S obsahom kokosového a Buriti oleja pre zdravé vlasy.
Buriti olej je exotický olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, tokoferolov a iných živín. Tiež je známy ako najbohatší prírodný zdroj beta-karoténu, ktorý ma 5x vyšší obsah ako mrkvový olej.

Na tomto šampóne sa mi páči, že má jemnú vôňu kokosu vôbec nie silnú a vtieravú. Na umytie vlasov si ho dávkujem dva krát. Prvý krát vlasy opláchnem a potom druhy krát už vytvorí bohatú penu a to ho postačí naozaj málo. Vlasy pekne umyje a sú hladké na dotyk.
Použijem za ním kondicionér Langhaarmädchen s panthenolom 250ml, ktorý dodá vlasom vláčnosť a jemnosť akoby ich zmäkčí. A toto ja na kondicionéroch zbožňujem, že majú takú vlastnosť. Vôňu má trošku viac silnejšiu ale nič protivné po opláchnutí sa vytratí.
Ja som s tymíto produktami spokojná, lebo mi hlavne nijako nedráždia pokožku hlavy s čím som ja mala dosť veľký problém pri rôznych šampónoch.

Balea Sprchovacia pena Calm Down 200ml má penové zloženie, s avokádovým olejom jemne čistí pokožku. S vôňou kvetu tiaré a kokosu. 
Pravdupovediac je toto moja prvá sprchová pena a pamätám si, ako pri jej prvom použití som bola úplne nadšená a vyjavená. Najprv som ju pretrepala a hneď navrstvila na ruku. Tá bohatá pena, čo sa vytvorila to bolo teda niečo pre mňa nové a zaujímavé. Hneď som sa s ňou poumývala a tak sa krásne uvolnila jemná kvetinková vôňa s kokosom, z ktorej som bola paf. Vždy ju použijem dva alebo tri krát na celé telo. Tá pena mi pripomenula tužidlo na vlasy presne taká istá bohatá.
Veľmi som si tento výrobok obľúbila a ak ste podobný ešte neskúšali ako ja určite odporúčam. Je to fakt sranda v tej kúpelni sa umývať hneď s penou.

Trend IT UP 183days Mascara je vodeodolná špirála v tube pre objem v čiernej farbe s obsahom výťažku z nechtíka lekárskeho.
Čo sa týka rias dokáže ich pekne rozčesať, trochu vytvorí aj nejaký objem ako každá, keď riasy zvýrazní ale to je tak všetko. Pri použití som sa pokúšala riasy vytočiť do hora ako z každou špirálou. No pri tejto riasy vôbec neostanú vytočené, ale skôr rovné. Čiže mi len moje krátke mihy trochu zvýrazní a vôbec nevytočí pre väčší a dlhší efekt. Toto ma pri nej sklamalo, lebo ja osobne mám rada takéto kefky a nie tie umelé.
Vodeodolná tiež asi moc nie je, lebo som ju dokázala vodou rozmazať. Keď som mala nejakú vodeodolnú špirálu mala som problém ju odlíčiť krémovým odličovačom. Takže za mňa táto nie.

Trend IT UP Waterdrop Lip Color 025, tento rúž dodá perám farbu ktorá vydrží bez rozmazania. Zanechá pery hebké, hydratované a šťavnaté.
Mňa osobne zaujal tvar tohto rúžu, ktorý je v tvare slzy. Tým pádom sa pekne dostane rúž aj do okrajov pier bez toho aby som vyšla mimo pery. Krásne vonia a pery nevysúša čo ja osobne nemám rada, keď ich mám suché. Inak pôsobí matným efektom a veľmi dobre a kvalitne pery sfarbí. Tento odtieň je v Nude farbe, ktoré ja zbožňujem. Sú to také neutrálne a menej výrazné odtiene, čo nepútajú až takú pozornosť.  Veľmi sa mi páči aj odtieň 010 ktorý je viac sfarbený do ružova.
Takže je to taká moja stálica keď na rýchlo niekam vybehnem nanesiem ho na pery a hneď mám krajší úsmev zvýraznených pier.

s-he lak na nechty 6ml čo sa týka ja a laky tak veľmi ich teda nepoužívam, lebo moje objedené nechty by asi pekne nevyzerali pod farbou. Časom si nechám narásť a potom zase nervy stres a idú preč. Dokonca sa mi dolámu samé takže mám ich aj dosť krehké. Laky teda posúvam aj mojej mamči a keď ho skúšala narieť 1x tak trošku presvitá ale ja som zvykla vždy dávať dve vrstvy inak krásna lilac farba.


LVLY Denný krém LSF15 s extraktom Manuka-medu 50ml. Poskytuje pokožke ochranu pred slnečnými lúčmi, extrakt z medu Manuka dodá pleti intenzívnu hydratáciu a výťažok z goji, potrebnú dávku vitamínov.
Už na pohľad ako som otvorila krabičku ma zaujal jeho obal. Na pohľad vyzerá naozaj luxusne s tým dvojitým víčkom. Po otvorení ma veľmi jemnú a peknú vôňu. Na tvár sa ľahko nanáša a postačí ho naozaj iba nabrať na jeden prst a pekne sa dá roztrieť po celej tvári. Konzistencia je taká jemná krémová bála som sa, či bude dosť hydratovať, ale ako som ho vyskúšala moje obavy sa stratili.
Cez zimu som zvyknutá používať mastnejšie a hutné krémy no teraz, ako sa pomaly otepľuje, mi prišiel tento krém úplne vhod. Pleť sa po ňom nelepí, za chvíľočku sa dokáže vstrebať a nezanecháva mastnú pokožku. Čiže je akurát teraz geniálny na tento jarný prechod zo zimy na teplo, ale viem si ho predstaviť používať aj cez zimu aj cez leto lebo je naozaj výborne hydratačný, prispôsobivý a nie mastný. Záleží už len od pleti čo vyžaduje. Takže ja som s ním úplne spokojná.

Máte skúsenosti z niektorých týchto výrobkov? Ktorý vás zaujal? 

Majte krásny deň
Romi♥

Komentáre

  1. Na značku LVLY jsem v Dmku narazila a rovnou jsem si odnesla pěnu a tonikum, tak jsem zvědavá jaké budou produkty :-)

    MOJE TIPY NA JARNÍ LÍČENÍ

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od LVLY jsem měla odličovací pěnu a byla jsem moc spokojená, navíc nádherně voněla. Tento krém vypadá taky super! Jinak na vlasovou kosmetiku z téhle řady jsem už párkrát koukala a byla jsem zvědavá, jaké jsou, tvoje recenze mě mile překvapila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zkušenosti se žádným nemám, ale zaujala mě rtěnka od trend it up, dostala jsi o krásnou barvu. Při další návštěve DM se po ní určitě podívám :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůů kokosové kousky, které jsem ještě nezkoušela :-) miluju kokosovou vůni, a to hlavně v kosmetice :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je zvlášne čítať si u teba o kozmetike, keďže som zvyknutá z instáča len na jedlo :D Nuž ale keď už som zavítala po 4651597 rokoch aj na blog, tak reku musím po sebe zanechať aj nejaký koment..
    Baleu mám rada, požívam od nich píling a mydlo na ruky. LVLY je mi veľmi sympatická, ale ešte som od nich nemala nič. Špirálu som akosi prestala používať a rúžov mám nateraz celkom dosť takže páčiť sa mi páči tá farba, ktorú ti poslali, ale myslím že ho nutne nepotrebujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super balíček, najviac ma zaujal ten krém od LVLY, už napohľad vyzerá krásne :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára