DmBIO produkty tam kde ich najviac zbožňujem *1*

Ahojte, ja keďže už pradávno milujem sladké, tak som stavila skôr na zdravšie dobroty. Vínimkou nie sú ani výrobky DMbio z DM drogérie. Je tam naozaj veľký výber z čoho sa dá vždy napríklad aj rýchlo naobedovať či zamlsať. 
Neviem si predstaviť už žiť bez týchto mojich raňajok, obedov či večerí, z ktorých sa dá vymyslieť nespočetné množstvo dobrôt. Či už je to v podaní sladkého alebo slaného. 
Ja som tento krát mala zálusk na DMbio Ovocnú mangovú nátierku, ktorá obsahuje až 75% ovocnej zložky teda manga a je sladená výhradne agávovým sirupom. Môže sa využiť teda rôzne na čo máme chuť, chlieb, wafle, vianočka, lievance či nejaké dezerty.
Na slnku dozreté ovocie, krásna vôňa a výborná sladučká chuť. Na 100g tejto nátierky obsahuje iba 147kcal a je vegánska.
Ľahko sa natiera, nie je veľmi tekutá, takže za každých podmienok skvelo drží na hocijakom sladkom pokrme, takže si ju môžeme ľahko navrstviť alebo natrieť hocikam.
Ak má niekto rád sladké tak ako ja, je to fakt výborná alternatíva náhrady nezdravých džemov plných cukru z hypermarketu.
Ďalšia zaujímavá vec, ktorú som už dlhšie chcela vyskúšať, je DMbio mletá vanilka Bourbon 5g. Nemusím sa tak trápiť s celým vanilkovým strukom a rovno tak môžem rýchlo a efektívne použiť túto mletú vanilku. Jemne mletá vanilka Bourbon, je získavaná z celých vanilkových strukov, ktorá má naozaj krásnu intenzívnu vôňu hneď po otvorení. A tak výborne ochutí a zjemní pripravené zákusky, nápoje alebo dezerty.
Do koláča postačí 1/2 čajovej lyžičky a vytvorí tak jemnú prírodnú vanilkovú chuť a arómu. Samozrejme pridať už podľa svojej chuti, množstva cesta alebo svojho gusta. Niekto môže mať rád dezerty alebo koláče, kde vanilku cítiť viac než dosť.
Skúšala som ju použiť aj do domáceho mandľového mlieka a poviem vám, že to bola teda dobrota. Mlieko som tiež osladila medom, no a ku chutnej a zdravej alternatíve mlieka nič nechýbalo. Tiež je  výborná pridať trošku aj do vanilkového pudingu, ktorý ochutí ešte lepšie, či len tak do tvarohu v podobe termixu.

Novinka ktorá prišla do predajni je Ovseno-sójové mlieko do kávy DMbio barista. Určené pre tých ktorí si vedia pochutnávať na kávičke. Ale nie len tak hocijakej, rastlinné mlieko vytvorí káve úplne inú chuť ako sme zvyknutý, na rozdiel od použitia kravského mlieka.
Zo začiatku ak niekto nie je zvyknutý na rastlinné mlieka a do kávy, tak mu to nemusí prísť po chuti. No postupne si aj chuťové bunky uvedomia, že niekedy taká mala zmena príde vhod.
Ja som zástanca toho,že jesť treba všetko samozrejme s mierou a tak rada skúšam nové veci a nebolo výnimkou ani toto mlieko.
Skúšala som ho napríklad zmixovať spolu s uvarenou kávou v smoothie mixéri, (ak niekto nemá stroj ktorý napení), tak je to super voľba a vytvorí sa celkom pekná pena. Nie je taká pevná ako z automatu na kávu ale dá sa aj takto. Alebo si ho len tak naliať do kávy nie je problém.
No a v kávovare samozrejme napení neskutočne, ako klasické kravské mlieko a tá pena je teda bohatá, sami vidíte. Takže možností je neúrekom ako mliečko použiť.
Napríklad som ho takto zmixovala s kávovinovým nápojom v smoothie mixéri a myslím, že tá pena bola dosť podarená. Alebo len tak si ho naliala dokávy a vždy chutilo výborne. 
          
A čo vy skúšali ste niektorý so spomínaných výrobkov? 
Romi♥

Komentáre

  1. Tak tohle jsem neměla vidět, nutně potřebuju tu mangovou pomazánku!!! Já mám z DM ráda sojové mléko a takovou tu toskánskou a mexickou pomazánku ve skle:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechny výrobky pro mě byly novinka, ale teda zaujala mě ta mangová pomazánka. Složení má hezké a i kalorie :) Já v dm nejradší nakupuju proteinové tyčinky :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. DMko má tieto produkty ozaj skvelé :) Rada by som vyskúšala tú mangovú nátierku :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára