Ryby na milión spôsobov, špenát a aj čosi sladké od Radoma

Ak toto čítate a máte radi ryby, tak ste na tom správnom mieste, lebo ja od malička ryby milujem. Ale viete ako to je, keď ste malý všetko začne na rybích prstoch, treske čí vyprážanom filé na Vianoce. No postupne ako je človek starší zistí, čo je pre neho lepšie a zdravšie. S mrazenými rybami od nášho výrobcu Radoma sa kamarátim už dlhší čas a keď sa rozmrazia, sú ako čerstvé proste tu niet o čom. Potom ich je ľahko spracovať ako len chcete. 

 Treska zabalená v cukete a upečená v rúre na nízkom stupni k tomu uvarená hnedá ryža, krásny kontrast farieb čo poviete? 

 Ďalšia je ich úžasná Treska zo Žiliny v majonéze exkluziv. Toto je naozaj kvalita a výborná chuť, ktorá sa nedá s ničím zameniť. Ľúbime ju doma všetci a táto veľká sklená dóza plná tresky padne ani nie za hodinu. Ja som si ju napríklad dala s pečenou zeleninou z rúry na obed vidíte aj takto sa dá, nemusí byť len na raňajky či na večeru. Samozrejme uznávam najlepšie chutí s bielymi rožkami klasika:-) Môj manžel ju miluje tak isto a zjedol by a dva kelímky.

 Ďalšia dobrota je upečený Morský vlk na panvici na olivovom oleji a samozrejme s cesnakom. Vidíte ten spečený cesnak? Tak to musí byť ako skvelý doplnok rybky. Nájdete ho hlboko mrazeného a nafiletovať ho treba, kedže morský vlk je cela mrazená ryba. Zo začiatku som pozerala videá ako nafiletovať rybku a je to úplne jednoduché niet sa čoho báť a teda ak máte trošku času. Kožka na vrchu je chrumkavá perfektná môže sa papať.
A tu je klasika zas  výborná Treska v majonéze s chlebíkom. 

Ďalšia dobrota tento krát zo Zubáča na masle, cibuli, cesnaku a so strukmi a zemiakovou kašou tiež pečený na panvici a k tomu jogurtový dip s cesnakom. Mňamka. Mrazená ryba nafiletovaná od Radoma. 

Rezance s lososom a rajčinkami recept podľa kuchyňa Lídla, ďalší výborný obed, ktorý sa dá vytvoriť z mrazeného lososa od Radomy. Trošku pikantné, ale extrémne som si pochutila. Odstránila som kožu z lososa, nakrájala na kocky, pridala ku zmesi a udusila na bielom víne. Tento recept odporúčam. 

 Hlboko mrazený Špenát na zdravší spôsob iba rozpustený udusený a ochutený s opečeným tofu a omeletou. Zo špenátu zvykneme robiť tiež polievku a klasiku, ktorú robí maminka, že špenát zahusťuje múkou, pridáva mlieko aby ho bolo viac pre celu rodinu ku zemiakovej kaši a vajíčku.
Zase raz zubáč no tento krát dusený so zeleninou a pečenými zelerovými hranolkami a cesnakový dip z jogurtu. 

A tu už čosi sladké pirohy so slivkovým lekvárom Radoma, kde vidieť, že vôbec nešetrili a za tu kvalitu sa naozaj oplatia  a k tomu moja milovaná kopa maku,kde skoro plávajú. No a nejaké to ovocie nesmie chýbať. 

A ako sa hovorí to najlepšie na koniec. Mega obrovské Šúľance plnené makom, ktoré sú po uvarení veľmi mäkkučké a dokázal by ich zjesť aj bezzubý človek. To nehovorím nič v zlom, ale preto, že sú naozaj geniálne a nedajú sa so žiadnými inými ani porovnať. Radoma to proste vie!! Treba len vyskúšať. Na všetky tieto dobroty každý deň natrafím v Coop Jednote.

A čo vy? Máte radi ryby? Kupujete výrobky Radoma a Tresku? lebo im sa nedá fakt odolaťť♥

Romi♥♥

Komentáre

  1. mnam mega som dostala chut na sulance..a aj na tu rybku..si sikulka ked dokazes takto navarit ..ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára