Vianočné kozmetické nádielky

Ahojte,, už máte kúpene darčeky pre svojích najbližších? Ja teda ešte nie a stále neviem, že čo. Ale musím sa konečne nakopnúť a niečo poobzerať. A ja vám teraz ukážem jeden z vianočnych produktov, ktoré by ste mohli ešte pod stromček pribaliť z Dm drogérie. Aj keď výrobkov je tam dosť a nevedela by som si vybrať tento ma očaril najviac.
 Alverde - darčeková sada telové maslá 3,99€
Telové maslo figa 50ml, Telové maslo figa a pomaranč 50ml, Telové maslo figa a levanduľa 50ml - sú bez čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok.
A ja sa pýtam prečo nemôžu aj ostatné výrobky obsahovať zväčša prírodné ingrediencie ako značka Alverde? Odpoveď nikdy nespoznám nevadí. Ale aspoň viem, že s týmto sa na značku Alverde môžem vždy spoľahnúť. Na testovanie som si vybrala týchto "troch kráľov,, sú v milom malom balení a môžete si ich vziať zo sebou kamkoľvek a vždy vás ochránia. Keďže sa mi tak zapáčili kúpila som si ešte jedno balenie ak by som chcela niekomu podarovať.

Nachádzajú sa v umelom kalíšku s plechovým uzáverom. Pôsobia veľmi milo a určite potešia jemnú ženskú dušičku. Konzistencia je hutná maslová ľahko sa nanáša a okamžite pri natieraní cítiť ako sa vstrebávajú. Masielka zanechávajú pleť hydratovanú až do druhého dňa no a naberajú sa tiež veľmi dobre. No a po minutí si nádobky odložím určite sa zídu. 
Vôňa Figa je tá ktorá sa mi zapáčila najviac je sladučká a tá to u mňa vyhrala na plnej čiare. Vôňa figa a pomaranč je menej výrazná a pomaranč tam jemne cítiť. Vôňa figa a levanduľa je dosť výraznejšia a je tam cítiť levanduľu asi najviac, takže si môžete užívať s týmto relax a vôňu byliniek. Ja nie som zvyknutá na bylinkové maslá, lebo ich je celkom málo na trhu alebo som ich nevyhľadávala no úplne som si ho obľúbila, keď si predstavím že taký dobrý levanduľový čajík k tomu padne tiež vhod. 
Ako sa vám páčia? Už ste ich zabalili do darčeka?

Prajem Vám peký Advent
Romi

Komentáre

  1. Tyjo, to ani nemusíš pomalu zabalovat jak je to hezký :) Super tip :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je parádní balení, máslíčka mám moc ráda. Už jsem po nich v DMku pokukovala, ale odolala jsem :-) nejvíc by se mi asi zalíbilo to čisté fíkové :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maju tam ovela viacej tych sád ale zase toľko kozmetiky doma by už bolo asi moc:))

      Odstrániť
  3. Tri krat hura mini baleniam! :D Romi tak sup sup na nakupy vianocne :D ja uz mam aj zabalene :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára