Peeling vs. Maska

Ahojtee, určite možno viete že ja a maska na pleť nie sme veľký kamaráti no aj tak sa u mňa nejaké vyskytujú, ktoré sem-tam použijem. Určite nemám rada takú, čo sa musí vodou umývať radšej použijem zlupovaciu. Aj keď si myslím, že výsledný efekt nie je žiadny, akurát iba to, že mi vysuší pleť.  Najradšej teda používam péélingy a prečo?....
Yves Rocher Hydra Végétal Rozjasňujúci hydratačný peeling - je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Svieži gél s bambusovými mikročasticami okamžite osviežuje pokožku. Obsahuje výťažky z rastlinnej miazgy pre jej regeneračnú schopnosť. Pokožku jemne zbavuje nečistôt a odumretých buniek. Je bez minerálnych olejov a farbív.
Písala som už o ňom kedysi dávnejšie a kupovala som si ho znovu. Lebo pílingy mám radšej ako masky, osvedčil sa mi, zbytočne mi pokožku nevysúša a to je pre mňa hlavné. Obsahuje väčšie pílingove čiastočky ale je šetrný k pleti a dobre ju vyčistí a prekrví.
Avon Clearskin Vyhladzujúci pleťový peeling s výťažkom hammamelu a eukalyptu - odstraňuje nečistoty z upchatých pórov, redukuje lesk, zanecháva pleť hladkú a čistú. Zaujal ma na pohľad tento píling tak som si ho kúpila. Pri používaní cítiť jemné zrniečka ako piesok, čo je veľmi príjemné pleť tým skvele obrúsi a vyhladí. Po umytí vodou cítiť chvíľu príjemne chladenie na pleti. Aj keď obsahuje nejaký parabén tak si myslím, že keďže je to píling a za chvíľu sa zmyje to až tak nemôže vadiť. Horšie je to už pri maske keďže po asi 20 minútach sa čiastočky vstrebávajú do tela. Som s ním spokojná a pleť extra nevysúša aj tak si následne pleť krémujem.
Avon Naturals Hydratačná pleťová maska s aloe vera a s výťažkami z bavlny - je celkom príjemna maska ale jej nevýhoda je, že sa musí oplachovať vodou, čo je dosť problém lebo gél je v kontakte s vodou trochu mazľavý a chvíľu potrvá kým sa úplne zmyje. Inak je to asi hlavná úloha hydratačnej masky aby nebola zlupovacia pretože zlupovacie masky dosť vysušujú a táto nie. Pleť po použití sa nenapína a netvoria sa šupinky tu by som jej dala plus ale určite jej dám mínus pri zložení. Vie mi niekto vysvetliť prečo tie veci nevedia spraviť viac na prírodnej báze? parabény obsahuje tiež a tak dobrá maska sa to zdala na pohľad...
Avon Planet Spa Revitalizačná zlupovacia pleťová maska s čínským ženšenom - odstraňuje z pleti nečistoty a zanecháva pokožku osvieženú. Aj keď som spomínala, že mám radšej masky zlupovacie lebo sa ľahko odstraňujú tak táto mi sakra predsa vysušuje pleť. Po zlúpnutí masky mám na niektorých častiach tváre ako sú líca vysušenú pleť a viditeľné šupinky. Takže milý rad Planet Spa nie si až taký dobrý ako som si myslela a ešte k tomu obsahuje tiež parabény.

Avon Clearskin Professional Zlupovacia maska na čierne bodky s 0,5% kyselinou salicylovou - gélové zloženie masky, ktoré po nanesení stuhne a po zlúpnutí odstraňuje nečistoty z hĺbky pórov. Balenie je dosť malé 30ml teda sa používa výhradne na miesta kde sa vyskytujú čierne bodky. Aj keď musím povedať, že pár krát som ju použila a žiadne vyčistenie pórov sa nekonalo. Tak silno držala viac ako obyčajná maska na pleť naozaj som si myslela, že budú na géle nalepené čierne póry no tie ostali na svojom mieste a mne ostalo ich zase len vytláčať. Takže fakt som od nej čakala viac a celkom ma sklamala.

Ako ste na tom vy používate peeling, masku?
Majte sa pekne
Romi

Komentáre

  1. Avon jsem dřív hodně objednávala, teď už jenom pro zajímavost prolistuji katalog, ale mamča si objednává pravidelně :-) já raději sázím na přírodní péči a to i na masky. Je mi jedno, jestli jsou krémové nebo práškové, které se musí smíchat, hlavní je složení a účinky na pleť. Masku si dopřávám pravidelně jednou za týden a peeling mám nejraději kávový od Soaphorie :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež podobne málokedy objednávam od avonu už radšej mám tie prírodné ale sem tam si kúpim aj toto:)

      Odstrániť
  2. Podobne ako píše Pavla, tak Avon som kedysi obejdnávala dosť často, teraz mámdoma od nich možno tri masky a peeling :-) ja používam momentálne coffee srub a som nadmieru spokojná :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niekedy som bola aj ja blázon dosť do toho avonu chcela som všetko ale človek postupne zistí čo je lepiše:))

      Odstrániť
  3. Peeling and mask is the best))
    I`m following your blog with a great pleasure in Google+ and GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si stále objednám nejakú Planet Spa masku, založím ju a potom ju objavím o niekoľko mesiacov. Teraz som si objednala tú novú čiernu masku Clearskin a ako som ju odkladala, našla som 3 od Planet Spa :D tak som ich vytiahla a idem skúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu čiernu som aj ja chcela ale reku mám ich dosť pomíňam tieto najprv:)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára