BalzamoMania(c)

Kedže ja ako správny balzamový maniak, vínde nejaká novinka a ja ju musím hneď kúpiť, sa mi zdalo čudné že už dávno tu nebol podobný príspevok o balzamoch na pery. Takže taká menšia rýchlonáprava a momentálne tie, ktoré používam. Keby vám mam odfotiť moje zásoby si pomyslíte, či som asi normálna, ale asi nie som:-D pri tomto nie.
Nuxe balzam na pery používam už hrozne dlho každý večer pred spaním a od vtedy som nemala vôbec popraskané pery takže jeho kúpu neľutujem za nič na svete aj keď jeho cena nie je malá. Už sa mi pomaly míňa takže v budúcnosti ho určite ešte kúpim. Terra Naturi balzam na pery v klasickej tube, ktorý som si kúpila ešte minulý rok v Rakúsku. Škoda, že sa u nás v predajniach nenachádza táto značka, ale snáď časom. Má jemnú ružovkastú farbu a malé trblietky, čo na perách vôbec skoro nie je vidieť, takže je tak máličko tónovaný a hydratácia je perfektná takže palec hore. 
Cosmetica Bohemica balzam na pery s vôňou hrušky. Mám ho dlhšie a až teraz som ho začala používať inak je dosť tuhý ale na perách sa rýchlo rozpúšťa. Vôňa po natretí pier postupne zmizne takže sa nemusíte báť, alkoholovej arómy. Výhodou je, že je to čisto prírodný produkt a nachádza sa v milom plechovom tégliku na šróbovanie. Hydratácia je fajin a obsahuje bambucké maslo. Softlips určite všetci poznajú známu ľadovú kocku. Ľahko sa nanáša výborne hydratuje, chladí a ochráni pred slnkom. 

 Avon Naturals balzam na pery vanilka má krásnu vôňu krajšiu ako hojivý zázrak od Oriflame. Kupovala som ho už dávnejšie už dlho som ho v ponuke nevidela. Inak hydratácia týchto balzamikov nikdy nesklamala. Bione med ďalší skvelý produkt so včelím voskom, ktorý nie len že je veľmi dobrý ale má aj dosť veľké balenie čo vydrží dlho. Krásna medová vôňa chráni pery pred vysúšaním a oparmi. Obsahuje Uv filter. Saloos Bio karité môj zatiaľ prvý a jediný produkt od tejto značky. Dlho som niečo chcela z čiste bambuckého masla a zatiaľ nesklamal. Veľa som sa o ňom načítala od vás a preto som ho aj kúpila. Propolisová masť proste klasika a je to všehozáchranca. Dlho som sa jej nahľadala v žiadnej lekárni som ju nemohla zohnať, až na jarmoku som ju objavila. Teraz ju vidím už aj v lekárňach kde bola predtým?:-D Skvelá hydratácia, výborný pomocník pri rôznych kožných ochoreniach určite nesklame. Eos jasné, že nemohol chýbať v mojej zbierke. Vajíčkomániou začal práve on. Milé balenie krásna vôňa a teraz ho nasledujú aj ostatný. Hydratuje celkom dobre ale pri popukaných perách určite nepomôže má dosť tuhú konzistenciu. Carmex chladívý obsahujúci gáfor pomocník pri oparoch a kútikoch, ľahko sa roztierateľný. K nemu viac netreba každý ho pozná a je to proste klasika Carmex.

Aká je váš obľúbený balzam na pery? Ja si faaaakt neviem vybrať že ktorý ja milujem všetky:-D

Majte sa pekne
Romi

Komentáre

  1. Mně vyhovuje rozhodně nejvíc Carmex! Mám už asi čtvrté balení (sice dlouho vydrží, ale já ho vždycky ztratím, koupím nový a pak najdu ten stary :D) Ale vyhovuje mi více než tohle balení takové to normální vysouvací :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam hlavne eos, ale tiež som balzámový maniak a mám ich neskutočne veľa ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to je teda poriadna kôpka balzamov! ale úplne chápem, že ich máš toľko, pri mojich suchých perár by som ich potrebovala toľko aj ja! :).


    KEJMY | GIVEAWAY .

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau to je poriadna zbierka! Ja mám takisto viac balzamov, napríklad Labello od Nivei alebo EOS, s ktorými som veľmi spokojná :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som neodolala teraz tým milým labellino inak klasické labello som mala asi iba jedno medové:)

      Odstrániť
  5. no pekná výbavička :) ... ja veľa balzamov nemám, vlastne len jeden ale za to je mega ... domáca výroba od mojej spolužiačky, je malinový a lepší som ešte nemala .... určite o ňom časom napíšem lebo fakt stojí za to :)

    https://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom si ho rada pozriem domáce veci mám rada tie sú vždy najlepšie:)

      Odstrániť
  6. Krásna zbierka, niekoľko rokov dozadu som podobnú mala aj ja :D Teraz si vystačím s Weleda balzamom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Waw naozaj slušná zbierka :), ja som si momentálne obľúbila mangový balzam od biorythme :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekna zbierka :) tiez mam viacero balzamov.medovy,eos,hojive zazraky z oriflame. Ale najviac mi sadol cisto prirodny balzam na pery od Mylo zo sashe

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára