Vymaľuj sa na leto z Yves Rocher

Ahojte, niekedy sa mi ani nezdá, že je už leto lebo akosi stále u nás prší a potom je strašne dusno a nedá sa ani dýchať a človek sa ešte viacej potí. Ja som ešte nikde nebola ani na kúpalisku, či pri vode tak dúfam, že to bude už čo skoro. A ak sa náhodou chystáte na dovolenku a chcete trošku zažiariť určite by vám nemal chýbať nejaký z týchto fešákov ak chcete byť sexy. 
Yves Rocher hydratačný rúž v ceruzke
Spojenie žiarivej farby s jemným balzamom skrášlite svoj úsmev jemnou hydratačnou textúrou. Hydratačný rúž v ceruzke zahalí pery do žiarivých farieb. Je vysúvateľný takže sa skvelo a hravo aplikuje na pery.
Tieto vysúvateľné ceruzky či už od iných značiek na pery si získali svoj obdiv a určite každá z nás má aspoň jednu a rada ju používa. Pretože sú šikovné ľahko sa nanášajú a myslím, že aj v kabelke sa dajú rýchlo nájsť. Ja osobne ich mám strašne rada a konkrétne tieto som si veľmi obľúbila. Nosím ich zo sebou úplne všade.
Majú peknú príjemnú vôňu, povedala by som ako klasický rúž a to nehovorím o ich farbe. U mňa dominujú proste tymíto nádhernými odtieňmi, ktoré nie sú až také výrazné a môžu ich nosiť také hamblivky ako som ja. Hamblivky myslím také, že nerady sa pretŕčame s červenými alebo inými výraznými perami aby sme upútali prílišnú pozornosť, ale aby sme boli pekné, elegantné a proste aby sme sa páčili sami sebe.
Som šťastná že mi boli poskytnuté akurát tieto dva odtiene, aby som vám mohla čo to o nich napísať. Ja mám odtiene Abricot Pastel a Corail, ktoré skrášlia a ako keby napumpujú pery na pohľad, takže vyzerajú plnšie a žiarivejšie. Na perách pôsobia mierne do oranžova a ružova a ukrývajú v sebe lesklé mini čiastočky, ktoré ako som už písala pery pekne vyplnia. Ich hydratácia je skvelá takže nepôsobia na mňa iba ako balzam na pery ale aj ako balzam na srdce, ktoré tieto vecičky tak miluje. Nevšimla som si, že by farba zaliezala do vrások a na perách vydržia normálne keď pijete, jete tak ako pri každom zmizne všetko.

Yves Rocher špirála pre dokonalý objem rias SexyPulp
Teším sa mojej novej špirálke pretože od YR je prvá, ktorú vlastním a jednoducho ju nedám z ruky. Jej obal je jednoduchý nie moc veľký, ktorý sa zmestí aj do najmenšej kozmetickej taštičky. V poslednej dobe som si dosť obľúbila kefky, ktoré majú klasické štetinky ako má táto. Mám dosť problém s nanášaním špirály umelými kefkami, lebo sa mi otláčajú na vrchné viečko alebo škriabu. Táto je pre mňa dokonalá, či veľkosťou tak aj tvarom. Ak máte kratšie riasy menej výrazné, úplné stačí menšia kefka a kúzlo je na svete.
Jej tvarom sa dá vykúzliť pekný objem rias a taktiež ich dobre rozčeše a sformuje. Tým pádom sa nestane, že riasy sú na pohľad strapaté a polepené. Špirála ma aj dobrú výdrž vydržala mi celý deň a určite nemá problém vydržať aj dlhšie. Nedrolí sa a neotláča sa mi nad vrchné viečko, ako niektoré dokážu. Pod oči sa tiež nerozmazáva, len ja mám také malé spodne riasy že ju otlačím pri nanášaní. Aplikácia je jednoduchá a riasy si s ňou dokážete vytočiť aj vďaka jej aplikátoru, ktorý je v strede užší a na bokoch hrubší. Takže oplatí sa zainvestovať do výrobkov ak vás zaujali a nie sú až tak cenovo nedostupné lebo ja osobne veľmi rada nakupujem v tomto obchodíku.
Čokoľvek by ste sa ešte rady chceli dozvedieť stačí sa opýtať.
Ako sa vám páčia výrobky vlastníte nejaký?

MAJTE SA PEKNE
Romi

Komentáre

  1. Priznám sa, s tou špirálou už nejaký čas koketujem, na ich stránke na ňu pozerám často. Dosť možné, že pri najbližšej návšteve Bratislavy pôjde so mnou :) Nuž, a rúže som sama sebe zakázala kupovať, mám ich toľko, že by som ich mohla rozdávať bezdomovcom :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mňa tak isto a balzamy na pery by som už aj mohla začať rozdavať:-DD

      Odstrániť
  2. Obchůdek Yves Rocher je vždy mojí povinností, když jsem v nějakém obchodním centru. Vždy si odnáším jejich sprchové gely, ty mám moc ráda. Pěkně vypadají i ty rtěnky v tužce, příště na ně musím mrknout :-) líbí se mi i barvičky, které jsi vybrala.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa tam vždy tiež zastavím a nedá mi to len tak ho obísť:-D

      Odstrániť
  3. Tie balzamy mám tiež a sú fajn, špirálka je ešte lepšia. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sexy Pulp řasenku jsem měla ještě v té staré verzi a milovala jsem její kartáček i to, jaké řasy mi dokázala udělat, jedna z mých top řasenek. Ty hydratační rtěnky v tužce mám moc ráda, přežila jsem s nimi loňské léto, a nosím je v kabelce jako takové rtěnky poslední záchrany.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja na Sexy Pulp nedám dopustiť už niekoľko rokov. Nový dizajn sa mi veľmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od YR som žiadnu kozmetiku ešte neskúšala, ale už dlho sa na to chystám, tak dúfam, že sa k tomu už dostanem konečne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda, že tie ceruzky nemajú intenzívnejší pigment. Mám rada výraznejšie farby °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sexy Pulp mám vďaka akcii aj ja a tiež si chválim. No keď sa mám priznať sama od seba by som si ju asi nekúpila :D Poznám rovnako dobré a lacnejšie tak asi len pre to ale ináč je ozaj výborná, skoro ako všetko YR.
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára