Typ na NOVINKU zmatňujúci tekutý korektor

Či to bol taký, hentaký alebo onaký tento je asi najlepší čo sa týka odtieňa. Mám najbledší tón pleti a mala som problém nájsť korektor, ktorý by mi postačil na zakrytie úplne sám. Skúšala som Camoflage od Catrice ale následkom zvláštnych neoniek čo sú v Dm sa mi nepodarilo kúpiť ten správny odtieň a tak som stavila na moju klasiku najbledší odtieň od avonu. 
Avon tekutý korektor so zmatňujúcim účinkom Ideal Flawless je ľahký korektor , ktorý pleti dodá bezchybný vzhľad. Kryje nedokonalosti, rozžiaruje kruhy pod očami a redukuje farebné nedokonalosti. Účinok krémove zloženie s púdrovým efektom rýchlo splynie s pleťou a má vysoké krytie.
Začnem teda obalom ktorý má 6ml/4,50€. Má plastovú nádobku so strieborným vrchnáčikom, pod ktorým sa skrva klasický mäkky aplikátor pre priame nanesenie na nedokonalosti. Prstami sa už ľahko rozotrie do stratena a pleti dodáva tak prirodzený vzhľad. Treba ho hneď po nanesení rozotrieť lebo sa môže stať že zaschne. Konzistencia je hustejšia a tým pádom má aj vynikajúce krytie oproti jeho predchodcom z Avonu (napr. Avon Color Trend korektor).
Teraz už môžem tento korektor používať bez obáv a bez toho aby som mala odrazu na pleti žlté, či oranžové fľaky, lebo úplne sadne bledej pleti. Ja make-up nepoužívam a tak som potrebovala niečo, na čo nemusím nanášať žiadny ďalší krycí produkt a ďalej hlavne na zakrytie nedostatkov, aby sa prispôsobil perfektne pleti a eliminoval viditeľnosť sčervenanej pokožky. Takže tento účel splnil a ak ste sa tu našli je to pre vás ten správny korektor.
Na kruhy pod očami myslím, že tiež výborne dokáže pomôcť kedže má takú dobrú kryciu schopnosť inak to neviem úplne potvrdiť lebo tam si korektor dávať nemusím.
Na fotke je korektor pred a po rozotretí kde vytvorí matný efekt, prispôsobí sa a zakryje nedostatky. Toto je odtieň Fair a potom je aj tmavší variant Madium.

Máte lepší typ na tekutý korektor? Ako sa vám pozdáva tento?
Roumí

Komentáre

  1. Tak tento od Avonu vyzerá zaujímavo, ja túžim po tekutom Catrice Camouflage ale už niekoľko mesiacov je u nás beznádejne vypredaný :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Korektor vyzerá celkom dobre, aj balenie je pekné. Avon katalóg som inak už v rukách dlho nemala, a akosi ani po nijakom ich výrobku momentálne netúžim. Ja používam práve kamuflážový od Catrice, na ktorý sa môžem vždy spoľahnúť. Nedávno som si kúpila korektor od Pupy a aj s ním som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Catrice je aj u nás stále nedostupný, ten keď vidím v drogérii, okamžite ho beriem. Avonovský vyzerá tiež fajn, možno ho raz skúsim. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na giveaway na môj Facebook:
    https://m.facebook.com/672235089572304/photos/a.678950665567413.1073741828.672235089572304/865757706886707/?type=3&theater

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzerá zaujímavo...ja používam Affinitone a som zatiaľ nad mieru spokojná :) aj keď myslím, že vďaka tomu krytiu by som skúsila aj tento
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chtěla jsem Catrice tekutý, ale byl všude vyprodaný, tak jsem zkusila tenhle a jsem nadšená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zrovna teď si potřebuji nějaký pořídit a musím uznat, že tenhle vypadá skvěle! A jestli má opravdu tak vysoké krytí, tak se po něm budu muset pořádně poohlédnout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja používam korektor od Catrice, ale tento vyzerá tiež skvele hlavne tým jeho vysokým krytím keďže moja pleť nie je dokonalá. Pozriem sa po ňom, ďakujem za tip :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno že sú si trochu aj podobné aj ked ten od catrice som neskúšala:)

      Odstrániť
  9. jak píše spousta holek v předchozích komentářích - miluju Catrice Camouflage v tekuté verzi, ale tento vypadá, že by mu mohl šlapat na paty :) určitě ho omrknu, děkuji za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten vyzerá skvele! Tiež používam tekutý Catrice, ale momentálne, keď som už trochu opálená, mi je ten najbledší odtieň až príliš svetlý, ale tebe by mohol sadnúť, ak máš naozaj bledú pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára