Aktuálny pomocníci a tiež nie úplne dokonalý

Zhromaždila som trochu tej kozmetiky čo používam z hruba tak asi najviac. A teraz ma napadlo že som úplne zabudla aj na micerálnu vodu od Yves Rocher Sensitive Vegetal, ktorá je tiež veľmi dobrá ako aj jej zelená varianta Sebo Vegetal. Sensitive Vegetal je určená na citlivú pleť a teda pomáha redukovať červenanie pokožky na tvári čo sa jej aj darí. Sebo Vegetal som mala už dávnejšie ale tá bola skôr na takú zmiešanú pleť a naozaj veľký rozdiel medzi nimi nevidím odličujú čistia rovnako takže určite odporúčam.
Cien Med Sensitive Deodorant v rozprašovači je to celkom dobrá voľba pre citlivú pokožku v oblasti podpazušia je jemný nedráždi a krásne jemne vonia. Vôňa vydrží možno tie 2h, a teda kedže je to deodorant jeho úlohou je skôr zabrániť pachu. Má 100ml/1,99€ a zmestí sa ľahko do kabelky takže po ruke môže byť vždy keď bude treba. Ďalší môj stály favorit je Dove antiperspirant Original - ktorý by mal už zabraňovať poteniu ale pokiaľ som koľko rázi v strese tak mne nepomôže ani ten najsilnejší a tak ja osobne sa nezaoberám tým či poteniu vôbec niečo zabráni. Z ničím takým som sa ešte nestretla pretože potiť sa musíme a keď nechcem smrdieť toto je ten pravý gentleman ktorý cítim celý deň a viem že ma nezradí. Bioderma Hydrabio Riche z podobnými výrobkami sa ako keby teraz roztrhlo vrece a ja som si ho objednala na parfums.sk. Očakávam od neho že mi zachráni moju neposlušnú suchú pokožku na tvári. Lebo ona niekedy naozaj nevie čo robí ako keby sa zbláááznila alebo čo. Aj keď je suchá tvoria sa šupinky, mastí sa no kto mi tento jav vysvetlí? Uvidím ako sa vyfarbí tento krém lebo keď ho nanesiem naozaj neviem čo si mám myslieť prvý dojem mám taký ako keby mi kožu ani nepremastil cítim ju napnutú ale postupne ju zjemní zhydratuje a po suchých miestach niet ani stopy a celý deň je úplne normálna. Maybelline Dream Matte Mouse matný penový make up ak máte suchú pokožku tak tento určite neodporúčam používam ho skôr ako korektor a tým je naozaj skvelý. Inak krytie ma veľmi dobre.
Catrice Camouflage Cream 020 Light Beige zo začiatku waau úplne skvelá vecička ale postupne mi vytvára akýsi žltý tón pri zakrytí nedostatkov. Neviem či som si to na začiatku nevšimla a bola som zaslepená tým že ako ho všetci chvália alebo mám len zlý odtieň. Keď to pod tými žiarivkami čo majú v drogérii dobre neukáže a doma to potom vyzerá úplne inak ,,na prd"... Viem viem mala by som ho používať asi tak že na zakrytie nedostatkov a na to naniesť make-up ale keď ja make up moc nepoužívam a ja potrebujem len samotný korektor ktorý by pasoval... Avon ceruzka na oči ktorá je úplne mäkkučká ľahko sa nanáša a mám ju rada. Je to moja každodenná rutina naniesť aspoň trochu ceruzky pod oči. Noačo že kedysi sa to tak robilo pod oči ceruzka ale zase nedávam si ju od začiatku kútika po koniec ale iba tak do stratena a dáva to taký pekný efekt, že ,,som namaľovaná a aj nie som". 

Samozrejme mne nesmie chýbať tento úžasný gélik na obočie Milani Stay Put Brow Color. Tak som si naň zvykla že by som ho už nevymenila za nič teda ak by sa nenašlo niečo lepšie vodeodolné. V kombinácii z gélom Alverde mi vydržal asi 4 dni v kuse to je jeho rekord. Samozrejme že som ho nečistila ani nedávala dole keďže som bola v nemocnici. S gélom od Alverde ho používam len preto, že odtieň gélu som si kúpila dosť bledý 01 Soft Brown ale inak netreba ho už vôbec nijako fixovať lebo on sám zaschne. V balení je spolu so štetčekom s ktorým sa treba naučiť trochu pracovať lebo ja som do vtedy nemala žiadnu prax a obočie som si kreslila ceruzkami. A teraz to už ide ako po masle. Neskôr som si objednala ešte jeden gél ale tmavší 04Brunette a ten používam úplne samotný ale najprv chcem domíňať tento. 
 Ďalšia vec ktorú vlastním od tejto značky je Milani Total Lash Cover Mascara with 3 zone brush teda 3 zónova kefka ktorá má okolo pozĺž kefky umelé ako keby rozčesávatko neviem ako to pomenovať a nenachádza sa to až úplne stredom, teda jedna plocha kefky je väčšia druhá je menšia. Do teraz som neprišla na to aký má význam ta pichľavá umelina v strede lebo absolútne sa mi to nepáči a inak samotná kefka je dosť hustá a dokáže riasy perfektne zvýrazniť a predĺžiť. Takže môžem zhodnotiť že nepáčia sa mi tie pichliače a druhá vec je že obsahuje táto špirála dosť parabénov na rozdiel od iných. Vyhrala som ju v súťaži už dávnejšie inak by som ju ani nepoznala.
Ďalšie veci sú samozrejme produkty na pery bez ktorých to u mňa jednoducho nejde. Bola som zvedavá a kúpila som si ďalšiu vec od Milani Olej na pery a podľa tohto jedného oleja na pery hodnotím, že je to skôr taký zbytočný produkt teda pre mňa. Nevydrží na perách toľko koľko balzam na pery ale na okamžité zhydratovanie pier je celkom dobrý. Inak že by ošetroval popraskané pery a tak podobne povedať nemôžem. Za to Labello maslo na pery kokos je úplne iná šálka kávy. Je to proste jeho plus tá konzistencia tuhšia maslová ktorá sa nanáša prstom čo mne osobne vôbec neprekáža a najdôležitejšie je že aj na tých perách ostáva a nestratí sa len tak. Ja si myslím že kľudne sa dá naniesť aj mimo domov nie je kalíšok taký hlboký, že by sa nedali doňho trochu "ponoriť" pery a tak ich s kľudom namazať. Mimochodom je to skvelá vec aj pre dámy ktoré majú dlhšie nechty a tak nie je šanca aby sa hmota dostala poza nechty ako je to napríklad pri Hojivom zázraku od Oriflame.
 Alverde Lipgloss maximize nemám dlho ale tieto lesky som si obľúbila pretože sa nelepia su jemné a nie moc výrazne. Jemne zvýraznia pery a dodajú trochu lesku a šmrnc. Alverde Color Lip cream je taká jemná fialovkastá farba tiež nie veľmi výrazná ktorú milujem. Nie je to ani lesk ani matný lesk je to proste ,,Lip Cream". Gosh Velvet Touch Lipstick je krásna staroružová farba a práve tá ma opantala. Aj keď nemám rada ten ,,matte efekt" ale tento som musela mať. Je to môj najdrahší rúž čo som si ja osobne kupovala. Samozrejme mojim naj favoritom je rúž od Essence 03Come naturally, je z rady nude odtieňov a keď som zbadala že ich vypredávajú preblislo mi hlavou že už ich asi prestali vyrábať tak som rýchlo si ešte pozháňala ďalšie dva čo bola dosť fuška ale mám ich to je hlavné.
Prípravky na vlasy ktoré momentálne používam. Šampón na vlasy Body Basic s minerálmi z mŕtveho mora, sa už pomaly ale isto blíži ku koncu. Mám taký pocit že moja svrbivá šupinatá pokožka hlavy sa trochu zlepšila jeho používaním aj keď to nie je celkom vyhraté. Tohto šampónu mi stačilo úplne málo aby dobre zapenil takže sa ani veľmi rýchlo neminul. Stretla som sa s ním prvý krát a vôbec netuším kde by sa táto značka dala ešte kúpiť. Niekedy začiatkom roka som bola v BA a v starom meste v obchode MY neviem ako sa to presne volá mali tieto výrobky a tak som si povedala že investujem a vyskúšam. S výrobkom som v celku spokojná je jemný k pokožke vlasy umyje veľmi dobre a nevysúša čo je pre mňa plus. Balea Oil Repair olej na vlasy je moja stálica možno už aj dva roky a mám taký pocit že moje vlasy sú v lepšom stave ako by mohli byť, možno to stým nič nemá ale všimla som si že mi už tak nevypadávajú a sú proste zdravšie lesklejšie aj keď majú dochrámané končeky, čomu sa dá vyhnúť len pravidelným podstrihávaním. Gliss kur Hair Repair olejová esencia 6 Miracles je to olej so 6 olejmi za ktorý vďačím bratovi. Naozaj skvelý a luxusný olej na vlasy, krásne vonia a proste je to top aj keď je o dosť drahší určite sa oplatí.
Palmolive Feel Good sprchový gél s kvetmi plumérie, esenciálnym olejom z neroli a mangom. Je to priam dokonalá "tajomná" vôňa ktorá ma hneď opantala a povedala som si, že tak tento sprcháč chcem zas!!! Ani ho neobchádzajte stačí si privoňať a hneď ho máte v košíku. Cien Body Butter Cocoa telové maslo  najlepšie telové maslo čo som asi doposiaľ mala, len škoda že v Lídli som ich už zatiaľ nevidela tak neviem či ich tam mávajú len sviatočne ale určite chcem ďalšieee. Na suchú pokožku je ako stvorené a čo je najlepšie krásne vonia. Zubná pasta Medi Blanc Whitening ak ste objednávali z parfums.sk určite sa vám nejedna ušla. A týmto pádom rozmýšľam nad kúpou celého balenia lebo už po prvom použití som videla že moje zuby sú lesklejšie belšie čistejšie. Neviem či aj vy ale na mňa úplne zapôsobila. 
A nakoniec minuté peodukty Balea Krém na ruky 2v1 toto bolo moje druhé balenie a naozaj vynikajúci krém, ktorý si kúpim určite zas. Nie je ani veľmi mastný a zase ani veľmi jemný že sa okamžite vsiakne a niet po ňom ani stopy. Je to taký zlatý stred. Cien Med Body Cream telové mlieko pre suchú pokožku. Ktorý som rada že som už spotrebovala lebo vôbec nemôžem potvrdiť že suchej pokožke pomôže. Bol to úplne obyčajný ľahký krém ktorý sa rýchlo vstrebal a na druhý deň bola moja koža suchá. Takže je to skôr voľba pre normálny typ pokožky.

Trošku som sa rozpísala ale verím že každý si príde na svoje a zanecháte mi aspoň nejaký milý komentár s vaším názorom. :-) Majte sa kráásne...
Roumí

Komentáre

  1. Super článok a aj skvelé produkty (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujala ma tá riasenka Milani a ten sprcháč od Palmolive som mala, je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milani Total Lash Cover Mascara with 3 zone brush mně zaujala, ale asi zůstanu u klasických kartáčků..:D :)
    Líbí se mi rtěnka od Essence, ten odstín je krásný. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je spousta věcí. Mastna a zároveň suchá pleť je problém, občas to potká i mě. Momentálně jsem zase vysušená. Korektor Catrice možná zoxidoval, už jsem se s tim setkala.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dove deodorany miluju, nekupuju už ani jiné zrovna dneska jsem si v DMku koupila nový s vůní "powder soft" a je boží!:)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dove antiperspirant som aj ja dlho používala, bola som s ním celkom spokojná, ale potom som prešla na Rexonu kremovy antiperspirant a ten je oveľa lepší. Tiež je pravda, že asi ani jeden antiperpirant nezabráni úplne poteniu, ale tento je určite o niečo účinnejší. :-)

    A o Cien masle som už tiež čítala, vyzerá super.. možno raz vyskúšam, ale zatiaľ stále dávam prednosť kokosáku. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára