Avon očné tiene True Colour

Veľa krát som obzerala tieto očne tiene teda nie konkrétne tieto čo mám ale všetky. Vždy sa mi páčili ale nikdy som si ich nekúpila až do teraz. Vždy som si myslela že za cenu 4,90€ sa mi neoplatia kupovať malé očné tiene. Ale kolegiňa mi ich ponúkla a boli akurát v akcii za 3,90€ a tak som neváhala a jedni som si objednala. Na moje veľké prekvapenie boli teda dosť veľké a potešilo ma to. 
Avon očné tiene Trie Colour majú rôzne odtiene dokonca by som si nevedela ani vybrať ale tieto ma zaujali na prvý pohľad. Balenie obsahuje jeden obojstranný aplikátor na jednej strane je užší na druhej hrubší a má zrkadlo. Krabička sa otvára pri stlačení cuplíka. Nevedela som sa rozhodnúť, aké si kúpiť či tiene s oriflame alebo z avonu a tak mi poradila tieto. že ich používa dcéra a že iné si ani nekupuje lebo sú veľmi dobré no proste si ich nevie vynachváliť. Ale ako sa hovorí koľko ľudí toľko chutí. Niekomu vyhovovať nemusia. Ja osobne som s nimi tiež spokojná páči sa mi obal a aj to že je tam zrkadlo a dajú sa využiť na hocijakú príležitosť. Zmestia sa vám ľahko do kabelky či taštičky a sú celkovo praktické. Tieto obsahujú aj jemné trblietky no nie sú až také výrazné dokonca ako keby ani neboli. 
Očné tiene True Colour vám môžem len odporučiť nie sú ani úplne vynikajúce ale ani zlé. Pre tie náročnejšie možno nebudú to pravé orechové, ale nám čo si ich môžeme ľahko zohnať a za dobrú cenu sú úplne úžasné. Tiene pri nanášaní štetcom sa veľmi neprášia, farby sú sýte a pigmentované. Vydržia dlho a u každého je to vlastne individuálne. Myslím že ešte po použití podkladovej bázy budu držať aj celý deň. Ja podkladovú bázu ešte nemám ale aspoň vidieť ako vyzerajú na viečku naozaj. 
Tu vyššie na fotke môžem ukázať aké sú asi veľké tiene som si odfotila na ruke. Líčenie som skúsila aj opačne. Teda aby som to vysvetlila, ten tmavý odtieň som skúsila naniesť do kútika oka a na koniec oka som naniesla zlatý vlastne som to otočila a celkom sa mi zdá že to nevyzerá až tak zle čo poviete? Na druhej fotke oka je to už klasicky ako by to malo byť. Nie som v tomto profík tak prepáčte ak sa vám na líčeni niečo nezdá.:-) 
A tu sú ešte moji pomocníci. 
Ako sa vám pozdávajú očné tiene? Vlastnite ich? Budem rada aj za nejaké tipy ktoré sa ľahko dajú kúpiť.
Roumí

Komentáre

  1. Tiene vyzerajú veľmi pekne, aj pigmentácia je slušná. Páči sa mi najmä ten hnedo-bronzový odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je ale vydarene velmi pekná farebná kombinácia. A tie tiene vyzerajú aj dosť kvalitne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vidím že Avon vylepšil pigmentáciu, pamätám si na jedno staršie duo očných tieňov a vôbec to nepigmentovalo - proste nula nula prd. Ale vidím že sa zlepšili :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já měla od Avon rtěnku a byla jsem překvapená, jak skvělá byla :O krémovka nějaká
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mám niekoľko takýchto paletiek a pigmentácia je tam rôzna... mám také, ktoré nie sú nič moc a potom zase tie, ktoré ani z ruky nepustím a vydržia celý deň... a ešte aj viac... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný článek :) paletka vypadá hezky a vytvořila sis s ní pěkné líčení, já mám od Avonu jednu paletku a moc mi nevyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V krabicke vyzeraju pekne, ale trblietky by mi vadili. Ja som uz dlho tiene od Avonu nekupovala. Vadila mi na nich velmi slaba pigmentacia, ale zda sa, ze uz na tom popracovali.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já na takto třpytivé stíny úplně nejsem, ale překvapila mě ta pigmentace :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já obdivuju slečny co si umí dávat stíny, já to prostě nedokážu, nevím, asi mi to není souzené :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si to tak tiež hovorila ale po vzhliadnuti niekoľko videii a skúšania sa ti to určite tiež podarí:)

      Odstrániť
  10. Mám ich doma, ešte v predošlých typoch balenia a niekoľkých verziách. Najmä taká limotovaná "24k gold" edícia sa mi veľmi páčila. Sú celkom fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Presne na niečo takéto som čakala. Krásny príspevok a ten look ktorý si vytvorila je úžasný. Aj ja som si tieto očné tiene chcela kúpiť, ale bála som sa. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Veľmi pekne líčenie a tiene sú fakt super. Rozmýšľala som nad ich kúpou, tvoja recenzia mi pomohla. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jo a máš úžasné oči :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj, moc ti chci poděkovat za úžasný a dlouhý komentář na mém blogu. Chtěla jsem ti odpovědět přímo na svém blogu, ale nebyla jsem si jistá, zda se na to podíváš, tak jsem se rozhodla ti napsat sem. Co jsi mi napsala o tvojí kamarádce i to vše ostatní, máš pravdu a chci ti říct, že jsi mě moc potěšila, protože takových komentářů je opravdu jako šafránu a já si toho moc vážím. Měj se moc hezky
    www.andie-chambers.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já osobně na oční stíny nějak nejsem - ani nanášet si je neumím, takže nejsem žádný expert. Ale tyhle vypadají moc hezky a značku avon mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já když jsem kdysi dělala avon lady, tak jsem si samozřejmě jejich produkty kupovala, teď už ne, moc se mi nelíbí - po více stránkách.. A v té době jsem si hodně objednávala i oční stíny, bývaly vždy levné, kolem 3 - 4 eur, ale ta pigmentace nebyla moc super, ale je vidět, že už na tom aspoň trochu zapracovali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tiene vyzerajú naozaj super. Majú krásnu farbu a veľmi ti to svedčí

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára