Krém ktorý nahradí dokonale aj očný krém

Už dlhšie používam podobné mandľové krémy ale nedávno som narazila na tento dokonca slovenský výrobok čo je u mňa ešte väčšie plus. Stál okolo 2,60€ v coop jednote, čo je celkom priateľná cena a netreba už žiadny iný zbytočný produkt ako krém či gél pod oči, protivráskové krémý alebo rôzne séra jednoducho tento nahradí všetky. 
Calendula výživný mandľový krém je určený na suchú a citlivú pleť ktorý má vysoký obsah prírodného mandľového oleja. Prírodný madľový olej je jeden z najcennejších rastlinných olejov. Svojim zložením je najbližší k vašej pokožke a nevyvoláva alergické reakcie. 
Účinne zjemňuje a regeneruje pokožku, dodáva jej premasťujúce a výživné látky. Chráni pre nepriaznivým počasím a pri pravidelnom používaní zabraňuje predčasnému starnutiu a tvorbe vrások.
 Ja jednoducho na tento mandľový krém nedám dopustiť. Ak trpíte suchšou pleťou v tomto začínajúcom zimnom období určite je to pre vás ten správny produkt. Výborne chráni pokožku pred zimou a po jeho používaní už nemám problém so šupinkami na nose alebo kdekoľvek inde na tvári. Nanášam si ho večer pred spaním, kedy má možnosť krásne regenerovať pleť a tak aj zároveň zabraňovať tvorbe predčasných vrások.  Môžete ho kľudne používať aj ráno ale keďže je trošku mastnejší tak  ho používam vždy večer aby sa mi cez deň neleskla veľmi tvár. Ráno po ňom na tvári niet ani stopy takže podľa toho aj dedukujem, že možno by nebolo na škodu ho používať aj ráno.
 Má príjemnú jemnú mandľovú vôňu, krém je hustejší a bielej farby. Po otvorení sa pod vrchnákom nachádzal ešte jeden plastový kryt.
Takže úplne jednoducho môžem povedať,že je naozaj jeden z najlepších krémov či je to podľa zloženia - /mandľový krém od dermacolu sa s týmto nedá ani porovnať/, alebo je to podľa značky /galenica, BT-Body typ v tube/ boli tiež užasne ale tento je zatiaľ naj.
Používate mandľové krémy?

 zloženie
Roumí

Komentáre

  1. Zatim jsem asi zadny mandlovy pletovy krem nezkousela, i kdyz kremy na suchou plet pouzivam pravidelne :) Je fajn, ze se obcas da i v obycejnem obchode narazit na super produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ano hocikde sa dá nájsť niečo dobré aj za lacnejšie:))

      Odstrániť
  2. Zatim jsem asi zadny mandlovy pletovy krem nezkousela, i kdyz kremy na suchou plet pouzivam pravidelne :) Je fajn, ze se obcas da i v obycejnem obchode narazit na super produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pleťové krémy používam, nepoužívam však mandľové, ale tento vyzerá naozaj dobre!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá super!:) .... ešte som zatial žiadny taký výrobok nevskušala :)

    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vždy keď vidím mandľový krém, tak si spomeniem na maminu, ktorá nepoužíva žiaden iný. Vyskúšala už veľa značiek, no túto značku som u nej ešte nevidela, takže jej ho istotne kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem mandle, takže obal ma veľmi zaujal :) Krém inak vyzerá taktiež super

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vôbec nepoznám túto značku, ale celkom ma zaujal tento krém, super recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára