Jarný vánok vo vlasoch

Balea Trend It up Parfúm na vlasy 100ml/ 3,09€ DMdrogérie
Voňavé osvieženie pre vlasy hocikedy počas dňa a keď je to naozaj nevyhnutné. Nevyhnutné myslím hlavne cigaretový dym pretože ten na nás číha pomaly na každom kroku. Strašne nemám rada keď mi vlasy od neho napáchnu no a stým sa už nedá nič robiť, už ich len umyť. 
Aplikovať by sa mal s 30cm vzdialenosti 2-3x no to bolo málo. Už ani po pol hodine som necítila, že som si ho na vlasy nastriekala a to som ich nemala ničím napáchnuté. A tak som skúsila 5x to už bolo cítiť o niečo dlhšie a samozrejme o päť sa vôňa úplne vytratí. Neviem si predstaviť že by som si tento parfúm nastriekala na vlasy keď ich mám napáchnuté už spomínaným cigaretovým dymom. Pretože nemám dobrú skúsenosť s podobnými voňavkami. Pri ich použití na napáchnuté vlasy sa ten "smrad" v nich ako keby zmieša aj s tou aj keď príjemnou vôňou voňavky a to vytvorí taký už neznesiteľný zápach dokopy. To je môj taký menší postreh....
Ale čo sa týka samotnej voňavky na vlasy je veľmi príjemná aróma a pripomína mi veľkú noc. Vôňa jarných kvietkov očarí zmysly a vôbec nie je silná. Stáva sa, že niekomu voňavky vadia ako mojej mame ale ani ja od toho nemám ďaleko lebo ich nepoužívam tiež mi trochu vadia. Kľudne by som teda tento parfúm na vlasy dala napríklad bratovi keby išiel polievať na Veľkú noc. Jemnučko by dievky navoňal a nemuseli by sa báť že by veľmi smrdeli všetkými tými zmesami voňaviek. Ak teda máte radi jemné vône a chuť vlasy hocikedy len tak prevoňať neváhajte a určite je tento parfúm ten správny.
 Zloženie
MAJTE SA PEKNE

Komentáre

  1. Na leto mám rada telové spreje viac ako parfémy, super nápad streknúť si niečo v podobnom štýle aj do vlasov ☺

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja telovym sprejom nemožem prist na chut ale mam jeden citrusovy alverde a niekedy ho použijem:)

      Odstrániť
  2. ja si vždy do vlasov streknem voňu a je! A aj keď som v zafajčenom bare aj celú noc, keď prídem domov stále voňajú a voňajú ešte aj ráno :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna mám doma taky jeden vonný sprej do vlasů s vůní jablka, ale já nějak na tyhle spreje nejsem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru ani ja moc ani nevyhladavam podobne veci ale niekedy sa to asi fakt zíde:)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára