(Pred)zimný, zimný aj (po)zimný pomocníci

Bodysol SOS balzam na pery
Na suché a popraskané pery hojí, hydratuje a chráni pred chladným počasím, vetrom  a slnkom s obsahom UVA-UVB ochranou, vitamínmy A,E, Aloe vera, bambucké maslo a včelí vosk.
Patrí medzi najlepšie balzamy aké som mala podľa mňa. Obsahuje úplne jemné trblietky a pery vyzerajú krásne žiarivo, dokonale ich hydratuje a zvláčni. Má peknú jemnú vôňu, ktorú neviem k ničomu prirovnať možno trošku kakao. Jednoducho je to ,,pán" Balzam na pery. Čo viac k nemu dodať.
4,8g  

Ives Rocher balzam na pery malina
Zaradila som ho do zimšieho počasia, pretože cez zimu mám pery niekedy až modré od zimy a on to dokáže zamaskovať inak určite sa hodí do každého ročného obdobia. Sfarbuje do peknej slabo červenkastej farby zvýrazní krásne pery, že netreba žiadny rúž, vyzerá jemne dievčensky, vôbec nie výrazne úplne jednoducho a to sa každému páči. Tiež dobre hydratuje a chráni. Vonia po malinách. Nemusím moc tieto obaly, kde sa neskor stredom objaví dierka alebo sa ulomí a už sa nezasúva sám treba ho potlačiť prstom, ale chcela som ho vyskúšať. Mám ešte dvoch jeho bratov repair a kokos.
4g

A čo vy aký sú momentálne vaši obľúbenci na pery? 
MAJTE SA PEKNE

Komentáre

  1. U mňa je teraz top balzám Vaseline Cocoa Butter a Sierra Bees Organic Cocoa Butter :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám top balzám Vanilla cake z HMka :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na balzámy jsem ulítlá, takže uvítám každý nový tip :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už dlouho chci nějaký balzám od YR vyzkoušet :) Já teďka používám z manufaktury, baby lips a pak taky ještě jsem si koupila v Tescu 3 balzámy, dohromady mě stály 30 Kč a jsou naprosto skvělý :D
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s manufaktury som minule pozerala po nejakom ale akosi ked som ho vyskušala bol dobry ale vadila mi ta horkost neviem či maju viac druhov ale tieto boli vo vytlačacej tube

      Odstrániť
  5. Malinový a kokosový balzam by som hneď brala :) ja som momentálne prepadla davovému šialenstvu a frčím na cherry baby lipse :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty si rovnaký balzamofil jak ja. Na ten malinový od YR si ma teraz kvalitne navnadila, milujem všetko čo je malinové!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som skôr na rúže, ale ten druhý by som brala ... milujem ovocne voňajúce balzamy (ked uz) :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. u mňa celkom zabodoval Maybelline Babylips, aj keď som to od neho nečakala:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára