Avon Big & Darling volume mascara

Zhusťujúca špirála, ktorá si ma získala. Žiadnou reklamou ani ničím podobným jednoducho som ju videla prvý krát v Avone a vedela som že je určite dobrá. Pretože nemá žiadny umelý aplikátor ale obyčajné štetinky. Po tom ako som si ju objednala som ju zbadala hneď v TV a na blogoch takže nič z tohto ma neovplyvnilo. Pri kúpe niečoho čo sa mi páči sa rozhodujem rozhodne len podľa seba či to chcem alebo nie.
Písali ste, že sa odličuje trochu ťažšie a treba pri nej zvoliť lepší odličovač očí trebars ako napríklad aj na vodeodolnú riasenku. Ja však tento pocit nemám a odlíčim ju ľahkým hydratačným krémom od Nivei Soft. 
Začala som trochu nezvyčajne odličovaním ale musela som to spomenúť, že určite nejde o nič horšie dole ako ostatné. Čo sa týka výdrže mala som ju na sebe asi 24 hodín a to som v nej ešte aj spala a vôbec neopadáva a nerozmazáva sa. Pri prvom použití vôbec nelepila riasy, pekne ich rozčeše a zvýrazní. Trošku ťažšie si s ňou maľujem spodné mihalnice pri jej miernom zahnutí, ale asi sa to musím naučiť a nájsť ten správny variant.  
Trochu som sa bála, toho aplikátora, že bude moc veľký a hrubý, ale nakoniec je taký akúrát. Videla som už aj hrubšie ktorým sa vyhýbam. Nemám moc dlhé mihalnice tak radšej používam užšie kefky. Čo ma zas mrzí na tejto maskare je doba spotreby od otvorenia 3mesiace. Pamätám si, že to bývalo najmenej 6 ale čo už škoda. Uvidím ako sa zachová už po mesiaci či začne vysýchať ako jej predchodca Aero volume.
Tu je už nanesená jedna vrstva a veľmi dobre mi riasy zvýraznila a nezlepila. 
 Dve vrstvy maskary ešte výraznejšie riasy, tiež su neni zlepené možno to tak vyzerá ale keď sa dajú predsa dve vrstvy vyzerá to už inak. Nemam k nej teda už viac čo dodať a určite ju odporúčam.
10ml / 3,90€
A čo vy pozdáva sa vám? 
MAJTE SA PEKNE

Komentáre

  1. Ja som ju vyhrala v súťaži na FB, tak som veľmi zvedavá, či mi bude vyhovovať. Hlavne som zvedavá na ten aplikátor, taký som ešte nemala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá moc hezky a teď ji vídám u spousty blogerek, asi je fakt dobrá :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já měla z Avonu nejradši prodlužující řasenku ColorTrend. Pak jí přestaly vyrábět a teď jsem jí znovu objevila a objednala, tak doufám, že bude pořád super jako dřív :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem s těch recenzí na ni taková rozpačitá :D, protože někdo si ji vychvaluje a někdo zase ne. Ony taky ty řasenky jsou fakt strašně individuální téma, to chce prostě vyzkoušet a buď sedne nebo ne :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobre, že si začala odličovaním, ja s tým tiež nemám absolútne žiaden problém a odlíčim ju pokojne odličovacím obrúskom :))

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež som si ju chcela objednať, keďže mi prichádza návšteva zo slovenska. :) Ale nakoniec som ju zo svojho zoznamu vyčiarkla.. :( Asi to bola chyba... :D

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mmm vyzerá vážne dobre! A krásne ti zvýraznila a predĺžila riasy!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na túto krásavicu sa chystám, veľa dievčat si ju chváli. Som na ňu strašne zv edavá a je pravda, že podľa fotiek robí veľmi pekné riasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úplne sa stotožňujem s tým čo si napísala :) Aero nebola zlá, ale táto je o triedu lepšia , nezlepuje a zvýrazní, drží celý deň a odličuje sa tiež klasicky ako každá špirála nie je to nič hrozné. Odporúčam :) Mimochodom máš krásne obočie ;)
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tato riasenka je teraz všade, ale asi by stála za vyskušanie.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. na mihalniciach vyzerá skvelo ....inak diky za koment :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tyhle klasické kartáčky mi také vyhovují

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Táto riasenka je úplne skvelá :) Mám ju aj ja, a totálne som sa do nej zbláznila :)


    Wilkie z https://Blackwhiteandme.blogspot.com :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára