Sladký zákusok nie len pre telo ale aj celú kúpeľňu

Môže byť krajšia vôňa ako kakao alebo čokoláda? Ja ju jednoducho milujem. Predstavte si ten pocit, keď sa celá kúpeľňa zahalí do krásnej arómy čokolády, ako by ste sa ocitli niekde vo výrobe, kde čokoládu spracovávajú. Síce neviem presne akú vôňu majú tam ale predstavujem si presne túto. Tento výrobok netreba extra predstavovať poznáte ho určite Avon Naturals indulging Chocolate Body Scrub - telový píling s vôňou čokolády.
Dokonalosť samá o sebe!! Balenie je 200ml. Cena okolo 2€. Odporúča sa používať 2-3krát týždenne. Čistí zjemňuje a vyživuje pokožku. Myslím, že moc dlho mi nevydrží asi ho začnem aj papať hehe ale nie. Po nanesení to bolo zaujímavé na pokožke som cítila akoby v tomto píligu sa nacházali také čiastočky podobné piesku úplne jemné maličké a dosť na husto čo sa mi veľmi páči. Kožu perfektne obrúsi a odstráni prebytočné odumreté bunky. Dokážem sa sním natierať neustále. Nikdy predtým som žiadný podobný telový píling nemala. Určite si ho zakúpim znova. 

Jeho farba je bledunká jemná a tá jeho vôňa mi pripomína ale úplne! čokoládovú polevu na zmrzlinu alebo na hocičo iné tak sa nečudujem že by som ho rada jedla ale asi by tak nechutil. Páči sa mi na ňom že v zložení neobsahuje teda dúfam žiadne parabény začala som si dávať na ne pozor pretože v oriflame ich je niekedy neskutočné množstvo ale avon ich trochu obmedzuje.

Ako sa páči vám tento čokoládový píling ?
MAJTE SA PEKNE

Komentáre

  1. už len keď sa na ten produkt pozriem tak si predstavujem ako pekne voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Snad jediná čokoládová/kakaová věc, kterou mám je tělové máslo od Balea. Voní pěkně, i když je tam cítit chemie.

    Chtěla bych si pořídit peeling od Freemana, měla jsem vzorek a vyhovoval mi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to telove maslo balea som nemala ale uvidim, neviem aka je to vona skor chemicky ked vonia ale toto mi fakt pripomina polevu:))

      Odstrániť
  3. Jaj, ja takéto sladké vône môžem. Bála som sa, či tá vôňa nie je chemická, ale keď ho tak ospevuješ, asi si ho budem musieť zadovážiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nemyslim fakt vonia úplne užasne treba vyskušať:)

      Odstrániť
  4. jaaj milujem super vône, ale zatial som mala smolu, že čo krásne voňalo, tak už k mojej pokožke nebolo nič moc :( , ale toto som ešte neskúšala :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Celkom by sa mi nejaký scrub zišiel a tento vyzerá dosť dobre a určite aj fantasticky vonia :) Missy

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára