V miere únosnosti

Trochu som sa zabávala a zhromaždila som všetky moje balzamy aj nové aj používané tak hádam vás na konci mája ešte trochu poteším. Mám trochu takú úchylku ale to asi každý z nás, vždy keď zbadám nejaký balzam na pery ktorý som ešte nemala musím si ho kúpiť a postupne ich potom míňam. Určite nás je takých viacej ale málo kedy sa stane, že nejakému odolám. Naposledy som si zakúpila od Yves Rocher moje prvé veci celkovo od tejto francúzskej značky. A tu vám ich teda predstavujem.... Myslím, že to ešte nie je také hrozné množstvo čo poviete máte niekto viac? 



A tu mám ešte novinky čo som kúpila nedávno laky na vlasy Nivea pre moju maminu k narodeninám a ja som si kúpila šampón už som ho raz mala a zbavila som sa lupín je veľmi dobrý. U nás som ho nenašla v 400ml balení iba v Bratislave na kamennom námesti v obchodnom centre MY ak som to nesprávne pomenovala prepáčte. A samozrejme balzamy Yves Rocher kde som sa ku tejto značke dostala prvý raz. Musím povedať, že je tam strašne veľa tej kozmetiky človek nevie čo si má skôr vyberať. 
MAJTE SA PEKNE

Komentáre

  1. Ehm... zabudla som zavrieť ústa :D Myslela som si, že aj ja mám úchylku na balzamy, ale na teba, moja milá Romanka, na teba sa proste nechytám!! Keď som sa pozrela na fotku, kolko toho máš, tak som vytreštila oči a vykĺzlo mi že "Ty kokooos!!!" Tíško závidím tvoju parádnu zbierku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, parádna zbierka, samé skvelé veci. Ja som už dlhšie túžila po Carmex a Nivea a je strašné, že sa u nás nedajú zohnať. Nakoniec som ich objednala z Anglicka za strašné poštovné, ale stálo to za to :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niveu som si dalakupit od jedneho znameho ale da sa kupiť už aj cez internet celkom dobrej cene na kozmetickysvet.sk

      Odstrániť
  3. Páni, tak toľko balzamov som ešte nevidela. Ale je pravda, že aj ja ich mám niekoľko! :P A najradšej mám hojivé zázraky rôznych ,,príchuti,, od značky Oriflame. :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jé, pěkná sbírka! vidím tam EOS balzámy, taky musím zkusit, prý jsou nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no teda to je, ale riadna zbierka tolko balzamov som za cely zivot asi nespotrebovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Týjo,no není to zas tak,že bys toho měla nějak příliš moooc,ale já osobně mám tak celkem pět balzámků a oproti tobě,je to dosti málo :D ale musím uznat,slušná sbírka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balzamov mám aj ja strašne vela :) neviem si bez nich už predstavit svoj den :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělá sbírka! Sice s většinou výrobků zkušenosti nemám, ale vypadá to dost dobře! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No teda:D:) Ty toho ale máš!:) Takovou sbírku bych chtěla také jednou mít:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. a ja som si myslela že som maniačka na balzamy a na rúže ale ty si ma presvedčila že som uplne v pohode :D :D :D ale máš peknú zbierku, to sa musí nechať. V dobrom ti závidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. no wow na mňa je tých balzamov teda dosť :D, ale tak občas si nejaký aj ja kúpim :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jéj no ale ich teda máš :))
    ja mám asi len 5 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Balzamovú mániu mám tiež a nech sa snažím akokoľvek, neviem sa jej zbaviť, sú to predsa tak malé a vždy užitočné vecičky a tým, že nevlastním len jednu kabelku tak ich potrebujem viac a chodím predsa aj do práce a niečo treba mať aj doma no a už je to - minimálne 10 balzamov a keď treba míňať, tak sa neviem rozhodnúť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára