na každodenné použitie určite nie

Ahojtee
Včera tak pekne a dneska stááále len leje ako besné no čo už veď je apríl:))

Balea Teint Perfektion 30ml zmatňujúci denný krém na zakrytie pórov a vrások sa objavil tiež v mojej schránke. Má šikovné fialové malé balenie so špicatým aplikátorom. Nič podobné som doma ešte nemala a keďže som k neznámym výrobkom trochu skeptická dlho som váhala kedy ho použijem.
Čo o sebe píše?
Krém v okamihu zakryje nedokonalosti pleti, vrásky, lesknutie, póry a to ihneď po nanesení. Nanášajte na vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Jemne vklepte. Znášanlivosť s pokožkou dermatologicky potvrdená. Bez obsahu parfémov vhodný na každý typ pleti. 
Čo píšem ja?
Hneď na prvý dojem jemná nelepivá textúra mierne sfarbená do ružova či fialova bez vône teda nejakú som tam cítila ale asi to bude tým zložením. Po nanesení na čelo ktoré sa mi sem tam zvykne lesknúť nastal okamžitý zmatnený vzhľad čo ma fakt prekvapilo lebo nič také ako som už spomínala ešte som nemala. Jeho trvácnosť je, že dosť dlho vydrží a koža sa hneď len tak nezačne lesknúť čo je plus a jemne zmatní póry ale že by ich úplne nebolo vidieť to by som nepovedala. Jeho využitie nevidím na každodenné použitie pretože obsahuje silikóny ktoré upchávajú ale ak sa mi niekedy stane že budem v rýchlosti potrebovať zmatniť tak sa sním možno ešte skamarátim.
  Zloženie
Čo vravíte vy? Máte ho? 

MAJTE SA

Komentáre

  1. Ty jo.. o něm slyším (čtu) poprvé až na tvém blogu, v životě jsem ho neviděla a celkem mě zaujal :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky vidím tenhle produkt poprvé:) Ale moc se mi libí,nejspíše se ho pořídím:)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadá skvěle :) ale nelíbí se mi ty silikony, takže za mě asi ne :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jedna z mála noviniek, ktorá ma veľmi nezaujala. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára