ULTRAFLESH Shinebox - Anyplace, Anywhere, Anytime...

Ahojtee
Môj nový rok sa teda nezačal perfektne čaká ma operácia štítnej žľazy asi si to odnesie celý krk ale nie je tak zle aby nebolo ešte horšie no nie?
Ale kôli tomu tu nie som. Prišiel mi nedávno milý balíček od firmy www.strawberrynet.com.
Malo by sa jednať o sadu rozjasňovačov ako som si všimla na iných blogoch. Pretože ja som neni nejaky extra znalec na tieto veci takže som sa dozvedela niečo o tomto produkte da sa povedať od vás.
Hneď keď som balík rozbalila som si povedala jeeej očne tiene to je super určite ich vyskúšam nie sú aní veľmi tmavé ale sú ...ako to napíšem nie púdrové ale krémové zloženie. Ale tak hádam dá sa to používať aj na oči aby som ich trochu zvýraznila je to super. Mini vysúvacie ceruzky sa mi úplne páčia do kútika oka ako stvorené nemyslela by som že to môže vyzerať tak dobre ako niekde v časopisoch, rozmýšľala som aj nad tým dobre určite poslúžia aj ako očná linka trochu bledunká ale mne to úplne stačí. Tu ich trochu vidieť fotené s bleskom pekné farby sú to.
Na prvom pochodí sa nachádza púdrový rozjasňovač mne určite teda poslúži jedine ak na oči má jemnú hnedú farbu možno trochu do zlatista. Je to šikovná krabička ktorá sa zmestí všade kam treba všetko je  uložené na jednom mieste a netreba nič hľadať ako napríklad ceruzky. Pri otváraní sa len vysunie a pekne zapadne pri tom ešte cukne. 
O tejto stránke čo mi produkt poskytli som ešte nikdy nepočula až do teraz. Niekde ste písali že je tu už dlho a jedine z nej sa dali zohnať také veci čo u nás sa nedalo. Možno sa aj zasmejete ale fakt som ju nepoznala. A možno ani do teraz by som o nej nevedela keby mi neposkytli tento darček. Posielajú veci do celého sveta a asi aj s poštovným zadarmo pretože veľa ľudí to poštovné aj niekedy odradí tak si to jednoducho nedovolia. 
Tymto sa im chcem poďakovať.
Ako sa vám pozdáva? 
MAJTE SA PEKNE 

Komentáre

  1. Tvoje zhoršené zdravie ma veľmi mrzí. ale ty si silná a prekonáš to. Uvidíš raz dva budeš zase zdravá :) Z rozjasňovačmi ako takými nemám veľkú skúsenosť nie to ešte s celou sadou :) Ale táto je krásna! O tejto značke som tiež vôbec nepočula ale určite sa pozriem na ich stránku :) Krásny článok a veľmi sa mi páčia fotky! Ty vieš všetko vždy tak krásne pofotiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držim ti palce a budem na teba myslieť, si silná a my sme tu s tebou ! :) O tejtoo rozjasňovačnej paletke som už čítala na blogu, úprimne ma osobne velmi nezaujala, ale vyzera to ako šikovna vecička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vypadá pěkně :)
    brzy se uzdrav :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niesom si istá, ale tuším som čosi podobné (ak nie rovnaké) videla aj u Bianky na blogu. Vyzerajú krásne. Budem na ťa myslieť ked pôjdeš na operáciu a budem držať všetky prsty. To dáš všetko bude dobré!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to možne tiež som to kdesi videla:)) Ďakujem vám všetkým:)

      Odstrániť
  5. Prajem skoré uzdravenie, problém zo štitnou žľazou mám aj ja :( Potom daj určite vedieť ako operácia dopadla! :) A naozaj krásnu paletku si dostala, veru aj mne by ju mohli poslať :D

    blog:WerushBerry

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem určite dam vedieť neviem ako skoro to bude ale dúfam že to nebude viac zle ako dobre

      Odstrániť
  6. Balíček mám aj ja, zatiaľ som skúšala málo, ale vyzerá to, že budem spokojná. Akurát dnes som písala recenziu :)
    Držím prsty na operácií, nech si čoskoro okey :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Shine box vyzerá veľmi dobre, tuším by sa mi niečo podobné zišlo :o)
    Držím palce na operácii a veľmi skoré uzdravenie.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára