Alverde - Color Care krémovo púdrový make-up

Ahojte..
Dneska tu mám pána okolo ktorého som už veľmi dlho chodila a pokukávala v drogérii. Až nakoniec sa mi ocitol v košíku. Je to môj druhý púder ktorý som si kúpila pretože púdre akosi moc nepoužívam pretože sa mi narobia šupinky ale predsa som sa rozhodla ho testovať. 

Na obrázku je aj make-up, ktorý som si zakúpila už dávnejšie TU. Ale vrátim sa k púdru. Vybrala som si ho v tej bledšej variante (10 soft cream) keďže ja nepatrím medzi tmavšie typy pleti. Po nanesení sa mi zdalo ako keby mi tvár viacej po ňom ešte zbledla ale myslím, že je to ten prvý dojem, keď sa mi vyrovná tón pleti. 
Cena 4,49€
Objem 9g

Púder má aj vlastný penový nanášač spolu aj so zrkadlom. Takže je dosť praktický. Celkovo sa mi páči jeho dizajn a som sním spokojná. Ale keď sa mi minie si asi skôr kúpim len ten Make up, ktorý je vhodný na zimu a vôbec sa z neho nerobia šupinky pretože sa vytláča spolu aj s krémom.


Zloženie nie je ako obyčajný práškový púder. Je taký mastnejší a tak som si myslela, že sa mi nebudu robiť šupinky ale znovu tam boli takže musim sa asi viacej nakrémovať a pred ním použiť make-up (viď.1 obrazok), pretože potom to vyzerá ako keby vás niekto poprášil múkou a to sa mi nepáči príde mi to také neprirodzené, a veľa krát som si to všimla na niektorých dievčatách. Pri najhoršom prípade ho budem používať pri zatretí nedokonalosti ako korektor lebo krije veľmi dobre.

A čo si myslíte vy o nadmernom nanesení púdru? 
Vlastníte aj vy nejakú dekoratívku od alverde? 
PEKNÝ DEŇ
:-*
článok je prednastavený pravdepodobne sa nachádzam v práci

Komentáre

  1. na stojan Alverde se vždycky dívám, ale nikdy si nakonec nic nevyberu ... pěkná recenze! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ako je ked sa pozeram na garnier a nič z toho:) dakujem

      Odstrániť
  2. Od Alverde jsem nezkoušela ještě vůbec nic, z téhle kosmetiky mě toho moc neláká :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som s alverde celkom spokojna ale tak každemu sa pači ine:)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára