Tričká s potlačou

Ahojte

Iste ste už počuli a videli veľa stránok kde sa dá vyrobiť vlastné tričko a určite nejeden z vás sa zahral na módneho návrhára a vyskúšal si také tričko sám vytvoriť. Ale čo to tričko vlastne je? Rozmýšľal už niekto nad tým? Predstavujem vám stránku kde si ho môžete ľahko nastajlovať ako chcete.
Nič iné nebudete potrebovať len svoj počítač, klávesnicu, myšku a hlavne svoju fantáziu. Pre inšpiráciu môžete vidieť tričko a mikinu na nasledovných obrázkoch.



Niekedy svojím štýlom chceme svetu niečo ukázať, ale farbu ktorú si zvolíte ani netušíte prečo ste si ju vybrali možno len preto že sa vám páči a predsa každá niečo vyjadruje. Toto naše, moje, tvoje,  tričko tak radi všetci nosíme a pobeháme veľa obchodov aby sme našli to správne , ktoré by sa nam páčilo, pozeráme po farbe potom po potlači  a po strihu trička a na koniec hľadáme ešte tú správnu veľkosť. Teraz už hľadať nemusíte stačí keď si zapnete webovú stránku  kde si tričko vyberiete a navrhnete podľa seba.
 Ďalej sa dozviete čo vlastne znamenajú jednotlivé farby keď sa už pre nejaké tie vaše originálne tričká rozhodnete.
Biela farba - symbolizuje vysoké hodnoty a ideály, a to čistota, sloboda, porozumenie, nádej, pravda, česť, šťastie, dobro, tolerancia a v súlade s čiernou znamená aj tolerancia medzi belochmi a černochmi.
Modrá farba - ktorá je chladná a neznamená len nevýhodu, ale predstavuje spoľahlivosť, zodpovednosť a stabilitu.
Zelená farba - je farba prírody, je vnímaná ako pozitívna a optimistická ktorá je tiež ukľudňujúca a znamená "choď".
Červená farba - červená sa spája so srdcom ako centrum pre city a emócie: láska, priateľstvo, vášeň, utrpenie, ale aj statočnosť, vytrvalosť a dynamika.
Čierna - symbol tmy, zla a strachu, ale aj elegancie, trpezlivosti, vytrvalosti a sile.
Žltá - su sňou spájané duševné vlastnosti ako odvaha, priateľstvo, sebavedomie a úcta k ľuďom



Určite ste si našli medzi farbami tú vašu jedinú alebo ich máte viac to je už len a len na vás, potom už len stačí  akú potlač na tričko si vytvoríte alebo vyberiete z ponuky a môžete sa pýšiť so svojím originálom, ktoré nemá nik.
Webstránka vás určite upúta nie len tým, že si navrhnete iba svoje vlastné tričko ale aj také ktoré darujete alebo si vytvoríte pre celú triedu alebo skupinu. V ponuke sa nachádzajú aj mikiny pre váš športový tým,  kluby ale aj pre rôzne akcie ako sú tábory či iné podujatia a dokonca aj tričká a mikiny do práce kde si navrhnete svoj vlastný názov firmy.
Výber je už len na vás ako sa rozhodnete a prajeme Vám veľa šťastia pri rozhodovaní.
Romy

Komentáre

  1. tuhle stránku neznám, ale vypadá fakt dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nějaký tričko už jsem si nechala vyrobit...ale většinou moc dlouho nevydrží :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. cez tieto stranky som este neobjednavala ale raz sa mozno postasti(:

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára