Avon- Nail Experts hydrate and grow

Po dlhšej dobe trochu z kozmetiky....Zakúpila som si tento výrobok lebo vyzeral zaujímavo a reku by mi mohol aj celkom pomôcť s mojou lámavosťou nechtov. Keď ich mám už o niečo dlhšie jednoducho mi pukne necht a jasne že ho hneď potom skrátim. Jedla som aj zinok ale škoda že mi pomahal len vtedy... keď som ho domíňala začalo to znova tak som sa rozhodla pre Nail Experts. 


Nail Experts od Avonu sľubuje pevnejšie a dlhšie nechty  teda urýchlenie rastu nechtov. Látky ktoré obsahuje sú výťažky z baobabu, agátu a vitamíny. Účinky ktoré aktivujú mikrocirkuláciu a podporujú rast nechtov, nechty sú pevnejšie a dlhšie už za 5 dní.  
Ako poúžívať nail experts? Aplikovať na povrch nechtov podľa potreby. 
Objem: 6ml. 
Cena: je rozna okolo 2€


Ja ho aplikujem kedy ma napadne hlavne ráno potom niekedy cez deň a aj večer. Určite mi nechty rychlejšie narástli ako keď som ho nepoužívala. Menej mi praskajú síce niekedy sa aj to stane keď rukami pracujem ale to je najmenej. Všimla som si že mi aj spevneli trochu, lebo vždy si zvyknem vyvaliť necht lebo ich mam dosť mäkké. 
A eštemi bolo povedané že sa môže používať aj cez nalakované nechty ale radšej som to tak neskúšala.
Ak máte nejaký dobrý typ pre pevné nechty tak nešetrite budem rada keď mi napíšete 

A tu jedno zaujímavé video veľmi pekne.

Komentáre

  1. Jů, ty třešničky budu muset vyzkoušet :). Já už jsem toho na nehty vyzkoušela opravdu hodně a téměř nic nezabralo :(.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám také slabé a lámavé nehty a nic mi na ně nepomáhá. Akorát používám Biosil plus :)
    http://blogbymichaela.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moje nehty jsou hrozně třepivé, kupuji si laky z lékarny za nějakých 45 kč, jmenují se Four seasons a nehty se mi poměrně zpevnily :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne na nechty najviac pomáha biosilk:)
    chceš vzájomne follovanie?:) stači follovovať moj blog a napisať komentár a follownem naspäť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty třešničky jsou roztomilé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja ho mám a stál ma tuším 2,90 alebo tak a ja na ňom veľmi odceňujem že tak odporne nepáchne ako nejaké iné spevňovacie laky a séra na nechty a mne pomohol tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára